BeFunky - Από τα καλύτερα online προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών και δημιουργίας Κολάζ

Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, δημιουργία κολάζ και δημιουργίας καρτών


Ένα καταπληκτικό Online εργαλείο που κάνει στην κυριολεξία παπάδες! Δεν κατεβάζουμε τίποτα στον υπολογιστή μας! Απλά ανεβάζουμε την επιθυμητή φωτογραφία στο BeFunky και μέσα από τα έτοιμα εργαλεία μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το περιβάλλον εργασίας του Photo Editor

Μεγάλη γκάμα από εργαλεία επεξεργασίας και εφέ, όπως και μεγάλη συλλογή από έτοιμα frames (κορνίζες). Το πρόγραμμα δεν σταματάει εδώ, εκτός από editing παρέχει σε ξεχωριστό πάνελ δημιουργία κολάζ πάλι μέσα από μια τεράστια γκάμα εντυπωσιακών σχεδίων, ενώ μπορούμε να σχεδιάσουμε όμορφα μπάνερ, κάρτες, αφίσες κτλ μέσω του Graphic Designer.


Το περιβάλλον εργασίας του Collage Maker

Φυσικά, το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν αλλά υπάρχουν κάποια εργαλεία που χρειάζεται να πληρώσετε για να τα χρησιμοποιήσετε. Εμείς, δοκιμάσαμε τη δωρεάν έκδοση και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Αν κάνουμε και ένα δωρεάν λογαριασμό (εγγραφή) θα μπορούμε να έχουμε τον δικό μας χώρο με τις δημιουργίες που φτιάξαμε.
Η εφαρμογή, εκτός από online, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και σε android η iOS συσκευές. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: befunky.com
Πηγή: befunky.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram