LINE - Δωρεάν κλήσεις και μηνύματα

Κάνε Δωρεάν κλήσεις και μηνύματα με το LINE

Η δωρεάν εφαρμογή που αντικαθιστά επάξια το γνωστό Viber, ακούει στο όνομα LINE όπου με απίστευτης ποιότητας βίντεο-κλήσεις, μηνύματα, κανονικές κλήσεις, ηχογραφημένα μηνύματα, κάνει την επικοινωνία εύκολη υπόθεση όπου και αν βρισκόμαστε. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε μαζικές βίντεο-συνομιλίες έως και με 200 φίλους ταυτόχρονα. Δεν λείπουν βέβαια τα Stickers και τα διάφορα εφέ και φίλτρα για να κάνουμε πιο διασκεδαστικές τις κλήσεις μας.

Το LINE, είναι Cross Platform εφαρμογή, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για Smartphones (Android και iOS) και για PC (Windows και Mac). Συγχρονίζεται αυτόματα με όλες τις συσκευές που έχουμε εγκατεστημένο το LINE και φυσικά δεν χρειάζεται να γίνονται οι κλήσεις μόνο από το κινητό, αφού μπορούμε και από το Laptop μας.

Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα της ποιότητας και της δημοφιλίας του LINE, μέσω του Google Play Store, το κατέβασαν πάνω από 500.000.000 χρήστες με συνολική βαθμολογία 4.2/5 αστέρια. Εξαιρετικά εντυπωσιακό το νούμερο. Στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να διαλέξετε την έκδοση που σας ενδιαφέρει.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: LINE Corporation
Πηγή: line.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram