Adventure Game Studio - Φτιάξτε τα δικά σας Adventure Games

φτιάξε τα δικά σου adventure games



Μία εκπληκτική εφαρμογή με την οποία μπορούμε να φτιάχνουμε Games και συγκεκριμένα Adventure. Ο λόγος για το Adventure Game Studio που ειδικεύεται σε αυτό το είδος. 

Αν είσαι λίγο boomer σίγουρα θα θυμάσαι το γνωστό Monkey Islands, ή το Indiana Jones and the Last Crusade. Μιλάμε για τέτοιες παραγωγές και σίγουρα θα χρειαστεί να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις και να προσπαθήσεις αρκετά.

Μέσω του AGS, μπορούμε να δημιουργήσουμε τους χαρακτήρες και το σενάριο, να καθορίσουμε τα επίπεδα (levels) και τα αντικείμενα, να γράψουμε τους διαλόγους, σχεδιάσουμε το γραφικό περιβάλλον...και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει! Αν μη τι άλλο, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία για να δημιουργήσετε το δικό μας παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτεες γνώσεις, και δεν πρέπει να τη χάσουμε. 

Η εταιρία δεν μας αφήνει στο έλεος του παιχνιδιού αφού μια σειρά από video οδηγούς θα μας βάλουν στο κλίμα αλλά και χρήσιμες οδηγίες από το επίσημο site που δεν πρέπει να παραλείψουμε. Το πρόγραμμα μάς δίνει το κίνητρο και τις ευκολίες για να φτιάξουμε το δικό μας παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να βάλουμε φαντασία, υπομονή και δημιουργικότητα και το όνειρό μας είναι κοντά για να γίνει πραγματικότητα.

Έκδοση: 3.5.1
Μέγεθος: 9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: adventuregamestudio.co.uk
Πηγή: adventuregamestudio.co.uk 
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram