Anti-Twin - Απαλλάξου από διπλά αρχεία στον υπολογιστή σου

Διαγράφουμε διπλότυπα αρχεία


Το Anti-Twin είναι μία μικρή και δωρεάν εφαρμογή η οποία αναζητά και συγκρίνει διπλά ή παρόμοια αρχεία στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας. Πρόκειται για μια διαπιστευμένη εφαρμογή για τη χρησιμότητά της, η οποία δημιουργήθηκε από τον Γερμανό προγραμματιστή Jörg Rosenthal, το μακρινό 2003, με χιλιάδες ανθρώπους να την έχουν χρησιμοποιήσει. 

Με το Anti-Twin μας δίνεται η ευκαιρία να απαλλαγούμε από διπλότυπα αρχεία και να τα διαγράψουμε. Για παράδειγμα, εάν έχουμε δύο ή και τρεις φορές ένα τραγούδι, το Anti-Twin θα εντοπίσει την ομοιότητα και με ένα κλικ θα μπορέσουμε να το διαγράψουμε με αποτέλεσμα να βάλουμε μια τάξη στον υπολογιστή μας και παράλληλα να αυξήσουμε τον αποθηκευτικό χώρο.

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί τι γίνεται στην περίπτωση που το ένα τραγούδι είναι με greeklish και το άλλο γραμμένο στα ελληνικά. Το Anti-Twin δεν κολλάει σε λεπτομέρειες και ονόματα, αυτό που «βλέπει» όταν συγκρίνει δύο αρχεία είναι η ακριβή του χωρητικότητα, πχ 2,220435 MB, μετράει μέχρι και το τελευταίο byte του αρχείου και η πιθανότητα λάθους εκμηδενίζεται.

Επίσης, διαθέτει επιλογή φίλτρων στα αρχεία που θέλουμε να συγκρίνουμε. Δηλαδή, μπορούμε να φιλτράρουμε και να ψάξουμε για αρχεία μεγαλύτερα του ενός megabyte ή αρχεία με κατάληξη .pdf, ή ακόμα να συγκρίνουμε μόνο εικόνες.
Εκπληκτική εφαρμογή, γρήγορη στα αποτελέσματα και μεταφρασμένη στην Ελληνική γλώσσα.

Έκδοση: 1.8d
Μέγεθος: 890 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: joerg-rosenthal.com
Πηγή: joerg-rosenthal.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal