Auslogics Duplicate File Finder - Δωρεάν πρόγραμμα που διαγράφει διπλά αρχεία από το PC μας

Δωρεάν διαγραφή διπλών αρχείων από τον υπολογιστή



Θέλαμε δεν θέλαμε, τρίτωσε το «κακό» με αυτά τα προγράμματα. Θέλω να πω, ότι είναι η τρίτη δωρεάν εφαρμογή που παρουσιάζουμε για να βρίσκουμε τα διπλά αρχεία στον υπολογιστή μας. Δες και τις άλλες δύο: της εταιρίας ashisoft αλλά και του mindgems.com και μπορείς να κρίνεις μόνος σου ποια σε βολεύει περισσότερο, διότι την δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά και τα τρία δωρεάν προγράμματα.

Το Duplicate File Finder της Auslogics θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε και να αφαιρέσουμε τα διπλότυπα αρχεία του υπολογιστή μας ώστε να γλυτώσουμε χώρο στον δίσκο αλλά και να βάλουμε τάξη σε τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες και ότι άλλο έχουμε σε υπερθετικό βαθμό στον υπολογιστή μας. 

Το λογισμικό χρησιμοποιεί έξυπνους αλγόριθμους για να συγκρίνει όχι μόνο ονόματα αρχείων, αλλά και λεπτομέρειες στα περιεχόμενά τους, για να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν λανθασμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Φυσικά είναι δοκιμασμένο από εμένα και μόνο θετικά αποτελέσματα μου άφησε, οπότε το συστήνω ανεπιφύλακτα! 

Έκδοση: 9.1.0.0
Μέγεθος: 14.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Auslogics
Πηγή: auslogics.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram