File Renamer Basic - Δωρεάν λογισμικό για μετονομασία πολλών αρχείων ταυτόχρονα

File Renamer Basic - Δωρεάν λογισμικό για μετονομασία πολλών αρχείων ταυτόχρονα


Το File Renamer Basic είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστές με Windows, με το οποίο μπορούμε να κάνουμε μαζική και ταυτόχρονη μετονομασία ολόκληρων φακέλων, υποφακέλων, διάφορων αρχείων όπως έγγραφα, φωτογραφίες, βίντεο και μουσική. Ο σχεδιασμός του File Renamer είναι κατάλληλος για ανθρώπους που δεν έχουν πρότερη εμπειρία με τέτοιου είδους προγράμματα και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με ευκολία. 

Μια ακόμα πολύ χρήσιμη λειτουργία εκτός της μετονομασίας είναι η επιλογή Delete/Remove/Insert, όπου μπορείς ταυτόχρονα να διαγράψεις/αφαιρέσεις/εισάγεις κείμενο μαζικά στα αρχεία σου. 

Έτσι λοιπόν, αν στο PC σου επικρατεί ένα χάος από ανοργάνωτα αρχεία και ο χρόνος που χρειάζεται για να τα φτιάξεις δεν υπάρχει, τότε το File Renamer είναι αυτό που ήθελες και δεν το έβρισκες! 

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα του προγράμματος για να κατεβάσεις δωρεάν την basic έκδοση του προγράμματος, όπως και να δεις τις διαφορές που έχει με τις πληρωμένες εκδόσεις. 

σ.σ: Το File Renamer Basic, αν και έχει να αναβαθμιστεί πολλά χρόνια, το δοκίμασα σε περιβάλλουν Windows 11 και μου δούλεψε κανονικότατα. Οπότε, δεν θα συναντήσεις κανένα πρόβλημα. 

Έκδοση: 6.3.0
Μέγεθος: 8.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: sherrodcomputers.com
Πηγή: sherrodcomputers.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram