Penzu - Δωρεάν online σημειωματάριο

Δωρεάν online σημειωματάριο



Ένα καταπληκτικό Online εργαλείο για να αποτυπώνουμε τις σκέψεις, τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας ή ακόμα να κρατάμε επαγγελματικές σημειώσεις, είναι το Penzu. Ένα Online ημερολόγιο/σημειωματάριο όπου στη δωρεάν έκδοσή του μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε απευθείας από τον browser μας ή ακόμα και από το smartphone (android, iOS).

Όπως βλέπουμε και στην αρχική εικόνα, προσομοιώνει πολύ καλά την αίσθηση του φυσικού τετραδίου, αλλά αυτό στην παλιά έκδοση του, όπου θα την βρείτε εδώ. Αν δεν σου αρέσει η κλασική έκδοση μπορείς να το γυρίσεις όποτε θέλεις στη νέα. Διαθέτει βασικά εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, επιλογή να ανεβάσουμε φωτογραφίες, να βάλουμε links και το αποτέλεσμα αποθηκεύεται αυτόματα όταν γράφουμε κάτι καινούργιο. Φυσικά πρέπει να κάνουμε πρώτα μία δωρεάν εγγραφή και στη δωρεάν έκδοση μπορούμε να δημιουργήσουμε όσες σημειώσεις θέλουμε.

Το πρόγραμμα διαθέτει στρατιωτικών προδιαγραφών κρυπτογράφηση ώστε να παραμείνουν ασφαλή τα δεδομένα μας και από τους πιο επίδοξους χάκερ. Φυσικά και εφόσον το πρόγραμμα φιλοξενείται σε τρίτους σέρβερς και δεν έχουμε δικαιοδοσία σε αυτούς, τα προσωπικά δεδομένα που ανεβάζουμε, χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το Penzu.

Πήγαινε στην εφαρμογή ––> Penzu - Δωρεάν ημερολόγιο/σημειωματάριο

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram