Εδώ ψάχνεις...

Penzu - Ένα καταπληκτικό online ημερολόγιο

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016


Ένα καταπληκτικό Online εργαλείο για να αποτυπώνουμε τις σκέψεις, τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μας ή ακόμα να κρατάμε επαγγελματικές σημειώσεις, είναι το Penzu! Ένα Online ημερολόγιο όπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας από τον Browser σας ή ακόμα και από το smartphone (android, iOS).

Όπως βλέπετε και στην εικόνα, προσομοιώνει πολύ καλά την αίσθηση του φυσικού τετραδίου, αυτό στην παλιά έκδοση του, όπου θα την βρείτε εδώ , και αν δεν σας αρέσει η κλασική έκδοση μπορείτε να το γυρίσετε όποτε θέλετε στη νέα. Διαθέτει βασικά εργαλεία επεξεργασίας κειμένου, επιλογή να ανεβάσουμε φωτογραφίες και το αποτέλεσμα αποθηκεύεται αυτόματα όταν γράφουμε κάτι καινούργιο. Φυσικά πρέπει να κάνουμε πρώτα μία δωρεάν εγγραφή.

Το πρόγραμμα διαθέτει στρατιωτικών προδιαγραφών κρυπτογράφηση ώστε να παραμείνουν ασφαλή τα δεδομένα μας και από τους πιο επίδοξους χάκερ. Φυσικά και εφόσον το πρόγραμμα φιλοξενείται σε τρίτους σέρβερς και δεν έχουμε δικαιοδοσία σε αυτούς, θα πρέπει να προσέχουμε και μεις τι προσωπικά δεδομένα ανεβάζουμε, χωρίς βέβαια να θέλω να μειώσω τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το Penzu.

Κατασκευαστής: Penzu Inc
Πηγή: penzu.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα