Pic Resize - Δωρεάν web εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών (Αναλυτικός οδηγός)

Pic Resize - Αλλαγή μεγέθους εικόνων

Το Pic Resize είναι μία online εφαρμογή με την οποία μπορείς εύκολα και γρήγορα να αλλάξεις το μέγεθος των φωτογραφιών σου! Χωρίς καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σου θα μπορείς επιπλέον να προσθέσεις special effects στις εικόνες όπως frames, rounded corners, oil paint κτλ, και να επιλέξεις το format της αποθήκευσης.


Αναλυτικότερα:

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, βρισκόμαστε στην αρχική σελίδα της online εφαρμογής και κάνοντας κλικ στο κενό λευκό πλαίσιο, μπορούμε να ανεβάσουμε τη φωτογραφία από το PC μας. Επιπλέον, μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε απευθείας το λινκ κάποιας φωτογραφίας που βρίσκεται ήδη ανεβασμένη κάπου στο διαδίκτυο απλά πατώντας το κουμπί From URL ή να ανεβάζουμε περισσότερες από μία φωτογραφίες επιλέγοντας το Multiple Pics. Τέλος, πατάμε στο κουμπί Continue να συνεχίσουμε στο επόμενο στάδιο.


Pic Resize - Δωρεάν web εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών


Στο δεύτερο screenshot, βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο, όπου βλέπουμε τη φωτογραφία που ανεβάσαμε και είμαστε έτοιμοι να την επεξεργαστούμε. Στα αριστερά βλέπουμε κάποια απλά εργαλεία όπως αυτό του Crop, δηλαδή να επιλέξουμε συγκεκριμένο σημείο της φωτογραφίας και να το κόψουμε, το Rotate, δηλαδή να περιστρέψουμε την εικόνα μας, και to Flip όπου μπορούμε να αντιστρέψουμε τη φορά της εικόνας. 


Pic Resize - Δωρεάν web εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών



Στο τρίτο screenshot βλέπουμε ακόμα τρεις επιλογές: 
1) Resize Your Picture: Αλλάζουμε το μέγεθος της φωτογραφίας με κάποιες έτοιμες επιλογές, όπως 50% μικρότερη από την αρχική, 25% και 75%, αλλά και την Custom όπου μπορούμε να επέμβουμε με την επιθυμητή αλλαγή μεγέθους. 
2) Μια λίστα με Special Effects όπου μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα από τα 17 διαθέσιμα.
3) Η αποθήκευση της εικόνας μπορεί να γίνει σε τέσσερα διαφορετικά φορμάτ: PNG, JPG, GIF και BMP.


Pic Resize - Δωρεάν web εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών



Στη συνέχεια, πατάμε το μεγάλο button στο τέλος της σελίδας που αναγράφει I'm Done και η φωτογραφία μας είναι έτοιμη για κατέβασμα στον υπολογιστή μας.  

Κατασκευαστής: InterNich LLC
Πηγή: picresize.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram