Start Menu 8 - Το κλασικό Start Button στα Windows 10

Επανέφερε το κουμπί έναρξης των Windows XP στα Windows 10


Πολύς κόσμος ήδη άρχισε να υποδέχεται και να χρησιμοποιεί το νέο λειτουργικό των Windows 10. Ήδη το κουμπί της Έναρξης επανήλθε στην επιφάνεια εργασίας αλλά ακόμα μερικοί δυσανασχετούν. Προσωπικά, δεν κατακρίνω κανέναν και είναι αποκλειστικά θέμα γούστου αλλά και συνήθειας!





Αρκετοί είναι αυτοί που «ερωτεύτηκαν» τα κουμπιά έναρξης των Windows 7 και XP και το περιεχόμενό τους όταν τα πατάς.  Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια δωρεάν εφαρμογή επαναφοράς του κουμπιού της Έναρξης, όπως ήταν παλιά.

Η εταιρία iobit μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές και χρήσιμες εφαρμογές που κατά καιρούς φιλοξενούμε στο site μας. To Start Menu 8 προσομοιώνει σχεδόν άριστα το κλασικό κουμπί έναρξης στα Windows 8 αλλά και στα 10, και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν. Διαθέτει επιλογή ανάμεσα σε διάφορα κουμπιά έναρξης, όπως αυτό του κλασικού αλλά και των Windows 7. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Έκδοση: 5.1.0
Μέγεθος: 11,6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8 / 8.1 / 10
Κατασκευαστής: iobit.com
Πηγή: iobit.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram