VSDC Free Video Editor - Επεξεργαστείτε τα βίντεο σαν επαγγελματίας

δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Ακόμα μία φοβερή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο προστίθεται στο site μας. Πρόκειται για το VSDC Free Video Editor, μια ολοκληρωμένη και εύκολη λύση στο Home Video editing, με το οποίο μπορείτε να κάνετε πολλά και εντυπωσιακά πράγματα με τα βίντεο σας!

Μέσα από ένα πλούσιο σε εργαλεία περιβάλλον εργασίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε και να επεξεργαστούμε τα βίντεο μας σαν να είμασταν επαγγελματίες. Διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό από εφέ βίντεο αλλά και ήχου. Επιπλέον, αυτό το πολυεπίπεδο πρόγραμμα, μας επιτρέπει να φτιάξουμε Slideshow με τις φωτογραφίες μας, να γράψουμε σε βίντεο την δραστηριότητά μας στο PC και να εγγράψουμε τη φωνή μας. 

Τι, νομίζεις πως σταματάει εδώ; Υπάρχει ενσωματωμένο εργαλείο μετατροπής αρχείων βίντεο και ήχου, για να μετατρέψετε αρχεία από ένα φορμάτ στο άλλο, αλλά και εργαλείο για το «κάψιμο» των δίσκων σας χωρίς προβλήματα! Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι του προγράμματος στο Youtube για να δείτε χρήσιμα tutorials.

Έκδοση: 6.6.5
Μέγεθος: 72 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: videosoftdev.com
Πηγή: videosoftdev.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram