123 Free Solitaire - Το δωρεάν παιχνίδι που έχει εκατομμύρια downloads

Δωρεάν παιχνίδια με τράπουλα


To 123 Free Solitaire απευθύνεται στους φανατικούς της τράπουλας και δη στους φίλους της πασιέντζας! Φυσικά, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Αυτή η έκδοση του παιχνιδιού είναι εντελώς δωρεάν και περιέχει 12 διαφορετικά παιχνίδια όπως Spider, Κυψέλες, Klondike κ.α.

Διαφορετικά και εντυπωσιακά background, ηχητικά εφέ, επιλογή τραπουλόχαρτων, καρτέλα με στατιστικά των παιχνιδιών σας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστά το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση και μακράν ένα από τα καλύτερα στο είδος του! Επίσης, εκτός από desktop παιχνίδι για Windows, υπάρχει και μια web έκδοση για να παίξουμε κατευθείαν από τον browser μας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει πάνω 9 τρισεκατομμύρια ανακατέματα τράπουλας, που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να ξαναπαίξετε το ίδιο παιχνίδι είναι μηδαμινές. Καλή διασκέδαση.

Έκδοση: 12.0
Μέγεθος: 7.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: TreeCardGames
Πηγή: 123freesolitaire.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram