Eyes - Εκπληκτικό δωρεάν παιχνίδι τρόμου

Δωρεάν Horror game


Ένα καταπληκτικό και δωρεάν πρώτου προσώπου παιχνίδι (first person) τρόμου. Όσοι αγαπήσατε το Slender τότε θα σας αρέσει και το Eyes! H περιπέτειά σας επικεντρώνεται σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου θα πρέπει να συλλέξετε διάφορα αντικείμενα αξίας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι φήμες λένε για ένα φάντασμα που στοιχειώνει το κτίριο.

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι ο κλασικός σε τέτοιου είδους παιχνίδια, τα γνωστά πλήκτρα WASD για την κίνηση του χαρακτήρα, με πατημένο το Shift επιτρέπετε τον χαρακτήρα σας να τρέξει, το spacebar για να πηδήξετε, το πλήκτρο Μ σάς δείχνει τον χάρτη του σπιτιού και με το πλήκτρο Q ενεργοποιείτε την Ghost Vision κάμερα, με την οποία μπορείτε να δείτε τι γίνεται από την άλλη μεριά του τοίχου και να εντοπίσετε το φάντασμα.

Το καλό με το παιχνίδι αυτό είναι ότι διατίθεται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Διαθέσιμο για Windows, Mac, Linux (παλιότερες εκδόσεις), και σε Android αλλά και iOS που συνεχίζει και αναβαθμίζεται μέχρι και σήμερα.


Πάρτε μια γεύση από το βίντεο που ακολουθεί:




Έκδοση: -
Μέγεθος: 82.3 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac / Android / iOS
Κατασκευαστής: Paulina Pabis & Michał Pabis 
Πηγή: eyesthehorrorgame.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram