Photo Editor - Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών στο Android κινητό

Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφίας σε Android

Το Photo Editor όπως μαρτυράει και το όνομά του είναι μία δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και απευθύνεται σε κατόχους android συσκευών. Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ειδικά εφέ, ενώ μπορείς να κόψεις τις φωτογραφίες εκεί που θέλεις και να τις αλλάξεις το μέγεθος.

Μπορείς επίσης να σχεδιάσεις χάρη στο ειδικό εργαλείο που υπάρχει στο πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις βασικές λειτουργίες επεξεργασίας όπως απόχρωση, κορεσμός, να προσθέσεις αντίθεση και φωτεινότητα όπως και αυτόματο κοντράστ, θόλωμα, να κάνεις τις εικόνες να μοιάζουν με σκίτσα, να προσθέσεις κείμενο, εικόνες, σχήματα και ένα σωρό ακόμα χρήσιμες λειτουργίες. Αξιοσημείωτο είναι η λειτουργία του Video Capture, δηλαδή να μπορεί να καταγράφει σε βίντεο την δραστηριότητα στη συσκευή μας. 

Το αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί σε JPEG, PNG, GIF, WebP και PDF και να μοιραστεί εύκολα στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα ή μέσω email.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Photo Editor έχει κατέβει σε περισσότερες από 50.000.000 συσκευές και η βαθμολογία του στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα αφού καταφέρνει και συγκεντρώνει 4.7 αστέρια με άριστα τα πέντε. Αυτό και μόνο, ίσως να λέει πολλά για την ποιότητα της εφαρμογής. 

Έκδοση: 8.5
Μέγεθος: 4.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής:  dev.macgyver
Πηγή: iudesk.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal