Pinball Arcade - Καταπληκτικό και δωρεάν ρεαλιστικό Φλίπερ

Δωρεάν φλιπεράκι

Τα παλιά τα φλιπεράκια τα θυμάστε ε; Αυτά τα ογκώδη μακρόστενα κουτιά που τρώγαμε ώρες επάνω τους για να κάνουμε Hiscores! Η εταιρία FarSight Studios, εδώ και καιρό (2012), διανέμει εντελώς δωρεάν ένα καταπληκτικό Φλίπερ διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες (PC, Android, iOS, Playstation, Χbox).

Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το παιχνίδι είναι η εκπληκτική λεπτομέρεια σε όλους τους τομείς, που με λίγη φαντασία θα νομίζετε ότι παίζετε σε πραγματικό Φλίπερ! Διαθέτει πληθώρα θεμάτων για να διαλέξετε το table που θέλετε να παίξετε, και φυσικά δεν λείπει το Leaderboard για να βλέπετε τη βαθμολογία σας σε σχέση με άλλους χρήστες που έχουν παίξει το παιχνίδι. 

Αξιοσημείωτο είναι, πως μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, ανακοινώνονται διάφορα οργανωμένα τουρνουά φλίπερ! Εν πάση περιπτώσει, είναι εντελώς δωρεάν και πρέπει να το τιμήσουμε κατεβάζοντάς το. Στο λινκ που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα όπου μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι για τη συσκευή που θέλετε. 

Έκδοση: -
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Android / iOS / Playstation / Xbox
Κατασκευαστής: FarSight Studios
Πηγή: FarSight Studios
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram