Εδώ ψάχνεις...

Fireshot 0.98 - Πάρτε Screenshot ολόκληρες ιστοσελίδες και όχι μόνο

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016


Ένα καταπληκτικό εργαλείο/πρόσθετο για τον Mozilla Firefox και τον Google Chrome είναι το Fireshot. Αν θέλετε να πάρετε screenshot ολόκληρες σελίδες ή ακόμα επιλεγμένα σημεία των σελίδων που επιθυμείτε, τότε το fireshot είναι μονόδρομος.

Διαθέτει επίσης και μια πολύ ωραία εργαλειοθήκη ώστε να δημιουργήσετε επάνω στα αποτελέσματα/screenshot βάζοντας βελάκια, επεξηγήσεις με κείμενο, υπάρχει αυτόματη αρίθμηση των βημάτων, διάφορους χρωματισμούς κ.α.

Το fireshot "κάθεται" πολύ βολικά στο μενού του δεξί κλικ του ποντικιού σας με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως PDF/PNG/GIF/JPEG/BMP! Κατάλληλο για εκπαιδευτικούς οδηγούς στην εκμάθηση διάφορων εφαρμογών ή και υπηρεσιών.

Το fireshot "κάθεται" πολύ βολικά στο μενού του δεξί κλικ του ποντικιού σας με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι θέμα λίγων δευτερολέπτων! Στο dwrean.net έχει γίνει αναπόσπαστο πρόσθετο για τις εργασίες μας.
Έκδοση: 0.98.90
Μέγεθος: 2.8 ΜΒ
Browser: Mozilla Firefox / Google Chrome
Κατασκευαστής: susbox
Πηγή: addons.mozilla.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr