Ψάξε στο dwrean.net:

Windows Defender - Το ενσωματωμένο Δωρεάν Antivirus από την Microsoft

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016


To Windows Defender είναι ο διάδοχος του Microsoft Security Essential, του δωρεάν antivirus της Microsoft, το οποίο ενσωματώνεται στα Windows 10.  Στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά με την πάροδο του χρόνου και μέσα από θετικά σχόλια των απανταχού χρηστών έγινε πλέον το μόνιμο πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή μου.

Είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα και ελαφρύ και σας προτρέπω να το εγκαταστήσετε. Υπόψιν ότι αν τρέχετε άλλο πρόγραμμα προστασίας, το Windows Defender απενεργοποιείται αυτόματα, διότι ως γνωστόν, δύο antivirus σε κοινή λειτουργία δεν είναι και ότι καλύτερο!

Εφόσον λοιπόν αποφασίσετε να το ενεργοποιήσετε, θα το βρείτε στην καρτέλα με τι ρυθμίσεις των Windows και στο μενού «Ενημέρωση και ασφάλεια».Περιέχει μια πλήρη προστασία από ιούς, spyware και άλλα κακόβουλα λογισμικά, η αναβάθμιση του γίνεται αυτόματα και αρκετά συχνά χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο αλλά μπορείτε να κάνετε και χειροκίνητη σάρωση του συστήματος για τυχόν απειλές ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σας προτρέπει να κάνετε σάρωση τον υπολογιστή σας. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ καλή και δωρεάν λύση και πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν ακόμα και την ύπαρξή του!  Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις από έγκυρα websites μετρήσεων, το av-test.org δίνει 3.0 στα 6.0  στην προστασία, 5.0 στα 6.0  στην ταχύτητα του υπολογιστή και 5.5 στα 6.0 στην ευχρηστία.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα