oCam - Εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα για να δημιουργείς τα δικά σου βίντεο στον υπολογιστή

δωρεάν εφαρμογή καταγραφής σε βίντεο την επιφάνεια εργασίας σας


Το oCam είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα που καταγράφει σε βίντεο τη δραστηριότητά μας στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή. Όπως αναφέραμε και δεν το χωνεύουμε ακόμα, είναι εντελώς δωρεάν και μπορούμε να καταγράψουμε σε διάφορα φορμάτ βίντεο όπως: AVI, MP4, FLV, MOV, TS, VOB αλλά και σε ήχο MP3!

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα σύλληψης εικόνων (screenshot) ή να εγγράψουμε το βίντεο σε διπλή οθόνη, όπως και η εγγραφή ενός μέρους της οθόνης ή και ολόκληρη!

Τα καλά συνεχίζονται ακόμα διότι μπορείς να καταγράψεις σε Full High Definition (FHD), να βάλεις δικό σου λογότυπο να φαίνεται σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, να καταγράψεις παράλληλα με την επιφάνεια εργασίας και τον εαυτό σου από την Webcam του υπολογιστή ή κάποια εξωτερική κάμερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείς να βάλεις διάφορα εφέ στο ««χτύπημα» του κέρσορα κατά τη διάρκεια της εγγραφής, και γενικότερα,  είναι ένα πρόγραμμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ανάλογα εμπορικά.

Υποστηρίζει την Ελληνική Γλώσσα στο περιβάλλον εργασίας του, ενώ η χρήση του είναι απλή και εύκολη. Μακάρι να υπήρχε σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, αλλά αυτοί που θα το χαρούν είναι οι χρήστες των Windows.

σ.σ: Επειδή όταν ένα λογισμικό είναι πολύ καλό και δίνεται δωρεάν, μας αρέσει να του δίνουμε τα εύσημα και να προτείνουμε τον κόσμο να αγοράσει την εμπορική του έκδοση. Άρα, μπορείς να αγοράσεις την εμπορική του έκδοση με μόλις 39 δολάρια, που ουσιαστικά δεν θα εμφανίζονται διαφημίσεις στο πρόγραμμα και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για εμπορικούς σκοπούς. Στην ουσία, είναι ένα βοήθημα που δίνουμε στο δημιουργό ώστε να συνεχίζει να αναβαθμίζει ποιοτικά το λογισμικό του. Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ: Αγορά του oCam

Έκδοση: 520.0
Μέγεθος: 9.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ohsoft.net
Πηγή: ohsoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram