IZArc - Η δωρεάν λύση στα συμπιεσμένα αρχεία και όχι μόνο

Δωρεάν συμπίεση αρχείων
Μερικές φορές μπορεί να λαμβάνεις emails με αρχεία zip, rar ή οποιοδήποτε άλλο «παράξενο» αρχείο σε συμπιεσμένη μορφή, και αναρωτιέσαι πώς γίνεται να ανοίξουμε ένα τέτοιο αρχείο. Τα πράγματα είναι εύκολα και δε χρειάζεται να ψάχνεις για πληρωμένες λύσεις, μιας και υπάρχουν πληθώρα εφαρμογών γι' αυτή τη δουλειά. Μία από αυτές τις επιλογές είναι και το IZArc, μια εύκολη λύση να αποσυμπιέζουμε αλλά και να συμπιέζουμε και με επιπλέον λειτουργίες.

Μπορεί να αποσυμπιέσει όλα τα δημοφιλή είδη αρχείων συμπίεσης/αποσυμπίεσης (Zip/unzip) και φυσικά είναι εντελώς δωρεάν!

Δωρεάν συμπίεση αρχείων

Επίσης, εάν έχεις πολλά έγγραφα που περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες ή απλά θέλεις να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το IZArc και να φτιάξεις ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης ασφαλίζοντας τα με την ισχυρή κρυπτογράφηση AES.

Επιπλέον, το IZArc επιτελεί και ακόμα ένα σημαντικό έργο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ανοίξεις αρχεία εικονικών δίσκων όπως είναι τα ISO, BIN, CDI και NRG, όπως και να κάνει μετατροπή μεταξύ αυτών των αρχείων, για παράδειγμα, από BIN σε ISO κ.ο.κ. 

Έκδοση: 4.5
Μέγεθος: 4.9 MB για την κανονική έκδοση και 3.8 MB για την Portable
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Ivan Zahariev
Πηγή: izarc.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram