Πως κάνουμε φορμάτ και εγκατάσταση των Windows 7

Εγκατάσταση Windows 7



Βρήκα στο Youtube δύο εξαιρετικά και χρήσιμα βίντεο/οδηγούς όπου μπορούμε να μάθουμε τη διαδικασία του φορμάτ στα Windows 7 και την εκ νέου εγκατάστασή τους.

Δεν κυκλοφορούν πολλά και καλά βίντεο στα Ελληνικά που να εξηγούν τη σωστή διαδικασία ενός φορμάτ. Πιστεύω βρήκα τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην Ελληνική γλώσσα.

Σημαντικό: Δεν προτείνουμε την εγκατάσταση των Windows 7 σε υπολογιστές που θα χρησιμοποιηθούν με σύνδεση στο διαδίκτυο. Τα Windows 7, αφού εγκατασταθούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παλιότερους υπολογιστές για δουλειές γραφείου, για να μετατρέψουμε τον υπολογιστή μας σε Retro παιχνιδοκονσόλα εγκαθιστώντας τα MAME και ένα σωρό άλλους Emulators αλλά οπωσδήποτε ξεχνάμε τη χρήση διαδικτύου. 
Τα Windows 7 έληξαν την 14 Ιανουαρίου 2020 και πλέον όσο περνάει ο καιρός είναι ευάλωτα σε επιθέσεις αλλά και ασυμβατότητες. 

Αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10, δες τον οδηγό μας, είναι δωρεάν: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10. 


Δείτε το βίντεο από το D.Kostoudis Tutorials




Δείτε το βίντεο από το pcsteps.gr



Συντάκτης του άρθρου:
 Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram