Ψάξε στο dwrean.net:

BuzzerBeater - Το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης Μπάσκετ στον κόσμο

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017


Το BuzzerBeater είναι ένα online παιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ! Δραστηριοποιείται από το 2007 και νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. Σε θέτει αντιμέτωπο με άλλους μάνατζερς από όλο τον πλανήτη. Παίζεις ενάντια σε άλλους διεκδικητές, όπου φτιάχνεις την δική σου στρατηγική και στατιστική ανάλυση για τους αγώνες σου!

Στην αρχή ξεκινάς από χαμηλές κατηγορίες, Υπάρχει Ελληνικό πρωτάθλημα με πάνω από 1000 ενεργούς παίκτες και φυσικά το παιχνίδι είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά!


Είναι παιχνίδι που ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής, δεν πλεονεκτεί όμως σε σχέση με την δωρεάν έκδοση στο αγωνιστικό κομμάτι! Είναι απλά φοβερό και εθιστικό! Επίσης, δεν απαιτεί να είσαι συνεχώς μέσα στο παιχνίδι για να πετύχεις. Δύο αγώνες πρωταθλήματος την εβδομάδα και ένα κύπελλο!

Δείτε ακόμα: Ant Movie Catalog - Καταπληκτικό πρόγραμμα για να βάλετε σε τάξη τις ταινίες σας

Επιπλέον, να προσθέσουμε για την ρεαλιστική μπασκετική δράση που υπάρχει χάρη στον εξαιρετικό Viewer που βλέπεις ζωντανά τα παιχνίδια σου! Δεν έχεις χρόνο να δεις ζωντανά ένα ματς; Υπάρχει και η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση! Δεν απαιτεί να είσαι online την ώρα του αγώνα. Δεν υπάρχει κέρδος από αυτό στην αγωνιστική σου δράση! Το κερασάκι στην τούρτα είναι το Ελληνικό φόρουμ. Εκεί, επικρατεί μια φιλική ατμόσφαιρα που παλιοί παίκτες δίνουν την βοήθειά τους στους νέους αλλά πραγματοποιούνται και φιλίες! Είναι ο ορισμός της πραγματικής κοινότητας!

Σας εύχομαι καλό παίξιμο! (κλικ εδώ για να μπείτε στο παιχνίδι)

σ.σ: Εκεί, το dwrean.net διαθέτει και την δική της ομάδα (Greek Pistols), που ακόμα είμαστε στην 3η κατηγορία αλλά φιλοδοξούμε να κάνουμε επιτυχημένη πορεία! 

Συντάκτης του άρθρου:Κυριάκος Οικονομίδης


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα