BuzzerBeater - Το καλύτερο παιχνίδι προσομοίωσης Μπάσκετ στον κόσμο

Δωρεάν ελληνικό παιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ

Το BuzzerBeater είναι ένα online παιχνίδι προσομοίωσης μπάσκετ! Δραστηριοποιείται από το 2007 και νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. Σε θέτει αντιμέτωπο με άλλους μάνατζερς από όλο τον πλανήτη. Παίζεις ενάντια σε άλλους διεκδικητές, όπου φτιάχνεις την δική σου στρατηγική και στατιστική ανάλυση για τους αγώνες σου!

Στην αρχή ξεκινάς από χαμηλές κατηγορίες, Υπάρχει Ελληνικό πρωτάθλημα με πάνω από 600 ενεργούς παίκτες και φυσικά το παιχνίδι είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά!
 


Είναι παιχνίδι που ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής, δεν πλεονεκτεί όμως σε σχέση με την δωρεάν έκδοση στο αγωνιστικό κομμάτι! Είναι απλά φοβερό και εθιστικό! Επίσης, δεν απαιτεί να είσαι συνεχώς μέσα στο παιχνίδι για να πετύχεις. Δύο αγώνες πρωταθλήματος την εβδομάδα και ένα κύπελλο!

Επιπλέον, να προσθέσουμε για την ρεαλιστική μπασκετική δράση που υπάρχει χάρη στον εξαιρετικό Viewer που βλέπεις ζωντανά τα παιχνίδια σου! Δεν έχεις χρόνο να δεις ζωντανά ένα ματς; Υπάρχει και η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση! Δεν απαιτεί να είσαι online την ώρα του αγώνα. Δεν υπάρχει κέρδος από αυτό στην αγωνιστική σου δράση! 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το Ελληνικό φόρουμ. Εκεί, επικρατεί μια φιλική ατμόσφαιρα που παλιοί παίκτες δίνουν την βοήθειά τους στους νέους αλλά πραγματοποιούνται και φιλίες! Είναι ο ορισμός της πραγματικής κοινότητας! Τέλος, να πούμε πως υπάρχουν οι κανόνες παιχνιδιού, και ο κάθε παίκτης που σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να τους διαβάσει. 

Σας εύχομαι καλό παίξιμο! (κλικ εδώ για να μπείτε στο παιχνίδι)

σ.σ: Εκεί, το dwrean.net διαθέτει και την δική της ομάδα (Evosmiotis), που ακόμα είμαστε στην 4η κατηγορία αλλά φιλοδοξούμε να κάνουμε επιτυχημένη πορεία! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram