DeepBurner - Εύκολη και δωρεάν εγγραφή δίσκων CD και DVD

Δωρεάν εγγραφή CD και DVD



Ακόμα γράφεις δισκάκια στον υπολογιστή και θέλεις ένα ελαφρύ (σε μέγεθος) και ισχυρό πρόγραμμα εγγραφής; Το DeepBurner είναι ένα εύκολο στην χρήση δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη.

Μπορείς να εγγράψεις δεδομένα σε CD/DVD, Audio CDs, να δημιουργήσεις και να εγγράψεις αρχεία ISO (εικονικούς δίσκους δηλαδή), να φτιάξεις τα δικά σου bootable CD/DVD, όπως για παράδειγμα: μπορούμε να γράψουμε τα Windows 10 και όποτε χρειαστούμε να χρησιμοποιήσουμε τον δίσκο μας. 

Για τη κάθε λειτουργία διαθέτει έναν μικρό οδηγό χρήσης (τύπου Wizard), με το οποίο και ο πιο αρχάριος χρήστης δεν θα δυσκολευτεί καθόλου.

διαφορές μεταξύ Pro και δωρεάν έκδοσης


Το Deepburner έρχεται με δύο εκδόσεις, τη δωρεάν, αυτή που σας παρουσιάσαμε μόλις τώρα, και την Pro έκδοση, η οποία είναι εμπορική και απευθύνεται σε πιο Hardcore χρήστες. Τέλος, να αναφέρουμε πως υπάρχει και μια portable έκδοση, η οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορούμε να τη μεταφέρουμε άνετα σε ένα usb στικάκι για να κάνουμε τη δουλειά μας σε οποιονδήποτε υπολογιστή. 

Έκδοση: 1.9.0.228
Μέγεθος: 2.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Astonsoft Ltd
Πηγή: deepburner.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram