File Expert - Ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων για Android


Το File Expert είναι η απόλυτη εφαρμογή για τη διαχείριση των αρχείων σας σε κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες, προσωπικούς υπολογιστές και Cloud υπηρεσίες! Είναι ο δημοφιλέστερος διαχειριστής αρχείων για Android συσκευές.

Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα αρχεία σας σε λιγότερο από ένα λεπτό! Περιέχει ισχυρή ενσωματωμένη αναζήτηση.  Μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας σε άλλες συσκευές μέσω Bluetooth, WiFi και να χρησιμοποιήσετε το ειδικό αρχείο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε FTP Servers!


Επίσης, μπορείτε να στείλετε αρχεία στο αγαπημένο σας cloud storage (πχ: dropbox) ή να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη cloud υπηρεσία GCloud.

Όλα αυτά με μία μόνο εφαρμογή! Και αν νομίζετε ότι θα θέλετε εγχειρίδια για να το μάθετε, κάνετε μεγάλο λάθος. Πρόκειται για ένα καθαρό και εύκολο στην εκμάθηση περιβάλλον εργασίας, που ακόμα και ένας αρχάριος θα αρχίσει να το χρησιμοποιεί μέσα σε ένα λεπτό.

Εναλλακτικά, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QRcode:


Έκδοση: 8.3.0
Μέγεθος: 8.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 και άνω
Κατασκευαστής: GMobile Apps
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.