PhotoMath - Λύσε εξισώσεις με την κάμερα του κινητού

PhotoMath - Δωρεάν μαθηματικό πρόγραμμα που λύνει ασκήσεις

Το PhotoMath είναι ένα εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα για Android και iOS συσκευές, το οποίο μπορεί να λύσει ασκήσεις μαθηματικών απλά περνώντας την κάμερα του κινητού και σκανάροντας το μαθηματικό πρόβλημα που έχεις γραμμένο στο τετράδιο!

Η λύση δίνεται απευθείας ενώ μας δείχνει όλη τη διαδικασία που έγινε μέχρι να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα! Δηλαδή, μας μαθαίνει τον τρόπο που έγινε η πράξη. Εκπληκτικό ε; 

Το PhotoMath, στη δωρεάν έκδοση, υποστηρίζει τις βασικές αριθμητικές πράξεις, όπως: κλάσματα, δεκαδικούς αριθμούς, γραμμικές εξισώσεις και διάφορες λειτουργίες όπως λογαρίθμους. Υπάρχει και πληρωμένη έκδοση με το σύστημα των πληρωμών να είναι μέσα στην εφαρμογή ώστε αν το επιθυμείς να ξεκλειδώσεις τις Plus δυνατότητές του. 

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή έχει εκατομμύρια φανατικούς χρήστες και αυτό φαίνεται από τις αξιολογήσεις που υπάρχουν. Συγκεκριμένα, η αξιολόγηση βρίσκεται στα 4.8 στα 5 αστέρια για μια εφαρμογή που έχει πάνω από 2.8 εκατομμύρια κριτικές!! 

Στο Download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής για να κατεβάσεις την έκδοση του PhotoMath ανάλογα τη συσκευή σου (Android ή iOS)

Έκδοση: 8.18.1
Μέγεθος: 11 MB
Λειτουργικό σύστημα: iOS 13 και άνω - Android 5 και άνω
Κατασκευαστής: Photomath.net
Πηγή: Photomath.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal