Simple Sudoku - Άπειρα δωρεάν παζλ για αρχάριους και δυνατούς λύτες

Δωρεάν σουντόκου στα ελληνικά


Με το Simple Sudoku θα μπορούμε να παίξουμε ποιοτικά και άπειρα games από αυτό το υπέροχο παζλ παιχνίδι που ακούει στο όνομα Σουντόκου και είναι εντελώς δωρεάν. Υπάρχουν 5 επίπεδα δυσκολίας, από το εύκολο μέχρι και για «θεούς», όπως χαρακτηρίζεται στο παιχνίδι το δυσκολότερο επίπεδο. Στην αρχή μιλήσαμε για άπειρα παιχνίδια και το εννοούμε, κάθε παζλ δημιουργείται τυχαία, έτσι υπάρχει μια σχεδόν απεριόριστη επιλογή.

Να πούμε ότι το παιχνίδι διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα και υπάρχει ενσωματωμένη βοήθεια σε περιπτώσεις που θα πει κάποιος ότι δεν μπορεί να λύσει αυτό το παζλ.

Ο δημιουργός του παιχνιδιού εγγυάται ότι μπορεί να δείχνει κάποια hints αλλά η διασκέδαση παραμένει ανέπαφη. Επίσης, προσφέρονται και έξτρα παιχνίδια sudoku που προστίθενται στο κύριο παιχνίδι (ως έξτρα patches) και θα τα κατεβάσεις από το ίδιο λινκ που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. 

Έκδοση: 4.2n
Μέγεθος: 776 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Angus Johnson
Πηγή: angusj.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram