ContaCam - Φτιάξε εντελώς δωρεάν ένα σύστημα παρακολούθησης

Δωρεάν σύστημα παρακολούθησης με κάμερες


Το ContaCam είναι ένα δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης που μπορεί να μετατρέψει την κάμερα του υπολογιστή μας σε μια κάμερα ανίχνευσης κίνησης με αυτόματη καταγραφή και επιλογές προσαρμοσμένης ειδοποίησης.

Το πρόγραμμα μπορεί να παρακολουθεί το χώρο και να ξεκινά αυτόματα την εγγραφή όταν ανιχνεύει οποιαδήποτε κίνηση. Οι εγγραφές μπορούν να αποθηκευτούν ως AVI ή Flash βίντεο και προαιρετικά αποστέλλονται σε ένα FTP Server ή  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Υποστηρίζει πολλές κάμερες και Capture Devices με όλη τη λίστα των υποστηριζόμενων να υπάρχει στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Υποστηριζόμενες κάμερες

Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε να συλλαμβάνει εικόνες σε τακτά χρονικά διαστήματα, και να αποκτήσουμε απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του ενσωματωμένου web server. Φυσικά μπορεί να λειτουργήσει και ως DVR και να καταγράφει όλο το 24ωρο.

Λειτουργεί απρόσκοπτα με Λειτουργικά Windows 7 έως και Windows 11. 

Έκδοση: 9.9.22
Μέγεθος: 20 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: contaware.com
Πηγή: contaware.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram