Δωρεάν μαθήματα Photoshop (Vol. 2)

Δωρεάν μαθήματα Photoshop
Ψάξαμε και βρήκαμε ακόμα μία σειρά μαθημάτων Photoshop, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν και προσπαθούν να βρούνε πληροφορίες στα Ελληνικά. (δείτε εδώ την προηγούμενη σειρά)

Το επίπεδο είναι για αρχάριους αλλά και οι προχωρημένοι μπορούν να παρακολουθήσουν και να μάθουν νέες τεχνικές. Υπάρχει μια λίστα με 91 βίντεο-μαθήματα στο Youtube και απ' ότι βλέπω, υπάρχει ακόμα μέλλον και όρεξη για επιπλέον μαθήματα. Το κανάλι που ανεβάζει αυτούς του χρήσιμους οδηγούς είναι το craftiusPRO και νομίζω πως ο επαγγελματισμός των βίντεο που ανεβάζουν είναι ό, τι καλύτερο έχω δει στο ελληνόφωνο Youtube. Μην ξεχνάμε πως όλα αυτά προσφέρονται εντελώς δωρεάν!

Εν σύντομία, θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα layers, τα εφέ του προγράμματος, να είμαστε δημιουργικοί με τις φωτογραφίες, να προσαρμόζουμε τεχνικές και εφέ σε πορτραίτα, να κάνουμε σωστές ρυθμίσεις για την τέλεια φωτογραφία στα Social Media, διορθώσεις ατελειών σε φωτογραφίες και πολλά άλλα που καλείσαι να ανακαλύψεις σε αυτά τα εκπληκτικά μαθήματα.

Παρακολούθησε όλα τα μαθήματα για το Photoshop:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram