IsMyLcdOK - Βρίσκω τα καμένα pixels της οθόνης μου

Καμένα Pixels- πως τα βρίσκω

Μάλιστα, το είδαμε και αυτό! Θα θέλατε ένα πρόγραμμα να σας δείχνει γρήγορα και εύκολα αν η οθόνη LCD του υπολογιστή σας έχει νεκρά πίξελ; Νομίζω πως ναι. Εδώ έχουμε μια πολύ καλή λύση που ακούει στο όνομα "IsMyLcdOK". Το πρόγραμμα είναι πολύ μικρό σε χωρητικότητα, είναι portable (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) και πολύ απλό στην χρήση.

Μέσα από κάποιες δοκιμές που κάνει, θα μπορέσουμε να διακρίνουμε αν υπάρχουν νεκρά ή κολλημένα πιξελ στην οθόνη του υπολογιστή μας.

Μερικές οδηγίες:
Με το που τρέξουμε το πρόγραμμα, θα μας εμφανίσει την οθόνη της εικόνας που βλέπουμε παραπάνω. Η συνέχεια είναι πολύ απλή, για παράδειγμα μας λέει ότι αν πληκτρολογήσουμε το 1 στο πληκτρολόγιό μας, θα γίνει η δοκιμή σε λευκό φόντο, οπότε ολόκληρη η οθόνη του υπολογιστή μας θα καλυφτεί από ένα λευκό χρώμα ώστε να μπορεί να είναι ευδιάκριτα τα καμένα πιξελ.

Όπως βλέπουμε, υπάρχουν τεστ και για άλλα χρώματα αλλά και συνδυασμούς αυτών με τα αντίστοιχα πλήκτρα που μας δείχνει το πρόγραμμα. Ακόμα, μπορούμε να κάνουμε και  τεστ αντοχής, ακολουθώντας πάντα τις ξεκάθαρες οδηγίες της εφαρμογής.

Τέλος, αν πατήσουμε το πλήκτρο L, θα έχουμε δυνατότητα να επιλέξουμε την Ελληνική γλώσσα.

Έκδοση: 4.77
Μέγεθος: 60 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 
Κατασκευαστής: Nenad Hrg
Πηγή: softwareok.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram