ProduKey - Βρες άμεσα το κλειδί ενεργοποίησης των Windows και MS-Office

Βρες το χαμένο κλειδί ενεργοποίησης των Windows


Το «ProduKey» είναι ένα μικρό και άκρως χρήσιμο δωρεάν πρόγραμμα για Windows, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις το αναγνωριστικό προϊόντος,(product ID) και το κλειδί του προϊόντος (Product Key), δηλαδή τον κωδικό που σου ζητείται κατά την εγκατάσταση των Windows, καθώς και τον κωδικό των MS-Office, του SQL Server και προϊόντων της Adobe, εάν και εφόσον έχουν εγκατασταθεί στον υπολογιστή σου. Το πρόγραμμα είναι εύκολο στη χρήση, είναι Portable, απλά το «τρέχεις» και θα εμφανιστούν αμέσως τα κλειδιά.

Ένα χρησιμότατο εργαλείο γι αυτούς που έχουν χάσει το κλειδί ενεργοποίησης των Windows / Office, και θέλουν να τα εγκαταστήσουν ξανά στον υπολογιστή τους. Στο download link που υπάρχει στο τέλος του άρθρου, θα σε μεταφέρει στο επίσημο site του προγράμματος, όπου μπορείς να επιλέξεις το αρχείο για να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. 

Σημαντικό: Προτείνουμε να κατεβάσεις το αρχείο με όνομα «Download ProduKey for x64» διότι το zipαρισμένο αρχείο που υπάρχει εκεί, ίσως ο browser που έχετε να το θεωρήσει ως απειλή. Φυσικά δεν υπάρχει καμία απειλή για το σύστημά σου. Απλά η φύση του προγράμματος είναι τέτοια που δίνει εσφαλμένες εντυπώσεις περί μολυσμένου αρχείου.
Αν και πάλι δε σε αφήνει το Antivirus να το κατεβάσεις, μπορείς να το βάλεις στις εξαιρέσεις ώστε να μην το υπολογίζει ως απειλή. Όλα τα Antivirus έχουν παρόμοια ρύθμιση.  

Έκδοση: 1.97
Μέγεθος: 65.4 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: NirSoft
Πηγή: NirSoft.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal