MSN Καιρός - Δωρεάν εφαρμογή με ακριβείς καιρικές προβλέψεις

Καιρικές προβλέψεις με το MSN


O MSN Καιρός δεν είναι κάτι νέο στο χώρο της ενημέρωσης καιρικών συνθηκών ανά τον κόσμο! Πρόκειται για μια δωρεάν web εφαρμογή που διατίθεται επίσης για Windows υπολογιστές και Android κινητά τηλέφωνα και σε ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες καιρικές συνθήκες. Μπορείς να δεις ακριβείς ωριαίες, πενθήμερες και δεκαήμερες προγνώσεις, για όποιο μέρος πρόκειται να επισκεφτείς.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

Λεπτομερείς Συνθήκες: Πρόσβαση σε πληροφορίες της ημέρας, σε ωριαίες, ημερήσιες και δεκαήμερες προγνώσεις και μέσους όρους ιστορικών δεδομένων καιρού. Μπορείς να ελέγξεις τον άνεμο, την ορατότητα, την υγρασία, την ατμοσφαιρική πίεση, το σημείο δρόσου και την πιθανότητα βροχόπτωσης. Επίσης, μπορείς να δεις την ανατολή και τη δύση του ήλιου, τη φάση της σελήνης και το δείκτη UV.

Αλληλεπιδραστικοί Χάρτες: Αν είσαι από αυτούς που τη «ψάχνουν» περισσότερο, μπορείς να εμβαθύνεις με χάρτες θερμοκρασίας, παρατήρησης με ραντάρ, πρόγνωσης με ραντάρ, βροχόπτωσης και νεφώσεων, καθώς και δορυφορικούς χάρτες.

Πολλές Πόλεις: Έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες σε όλες τις τοποθεσίες που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Προσθέτεις πολλές πόλεις στα αγαπημένα σου για γρήγορη πρόσβαση. Ενώ αν κάνεις εγγραφή, μπορείς να αποθηκεύσεις τις προτιμήσεις σου.

Ειδοποιήσεις Ακραίων Καιρικών Φαινομένων: Υπάρχει ενημέρωση με έγκαιρες ειδοποιήσεις που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το MSN Καιρός, είναι πλήρως μεταφρασμένο στην ελληνική γλώσσα. 

Έκδοση: 1.2.0 (Android)
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11, Android 4.2 και άνω
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram