Shazam - Απίστευτη εφαρμογή που καταλαβαίνει το τραγούδι που ακούς

Shazam - Βρίσκουμε σε δευτερόλεπτα το άγνωστο τραγούδι που ακούμε



Το Shazam είναι πλέον πολύ γνωστό και πετυχημένο λογισμικό (όχι άδικα), μια καινοτόμα δωρεάν εφαρμογή θα λέγαμε για android και iOS συσκευές, μέσω της οποίας μπορούμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να εντοπίσουμε τον τίτλο κάθε τραγουδιού, ή του βίντεο που βλέπουμε. Τώρα τελευταία υπάρχει και πρόσθετο για τον Google Chrome όπου με ένα κλικ μπορεί από τον υπολογιστή σου να μαντέψει το μουσικό κομμάτι που ακούς. 

Επίσης, το Shazam μπορεί να εντοπίσει τους στίχους ενός τραγουδιού και να τους προβάλλει στη συσκευή μας και εκτός από αναγνώριση μουσικής που παίζει στη συσκευή που είναι εγκατεστημένο το Shazam, μπορεί να αναγνωρίσει τραγούδια που αναπαράγονται στον περιβάλλοντα χώρο! 

Στο Download link που θα δεις στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημα σελίδα της εφαρμογής για να επιλέξεις την έκδοση που θέλεις να κατεβάσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η επιτυχία της εφαρμογής μόνο τυχαία δεν είναι, διότι δουλεύει απροβλημάτιστα και βρίσκει «άπειρα» τραγούδια, ακόμα και ελληνικά με μεγάλη επιτυχία. Στο Google Play Store, βλέπουμε την κριτική των χρηστών για την εφαρμογή να είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει, δηλαδή 4.8/5 αστέρια μεταξύ έξι εκατομμυρίων κριτικών μέχρι στιγμής!! 


Έκδοση: διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Μέγεθος: διαφέρει ανάλογα την συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS / Google Chrome extention
Κατασκευαστής: Shazam Entertainment Limited
Πηγή: Shazam.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram