3D Pinball Space Cadet - Παίξε δωρεάν το γνωστό φλιπεράκι στα σύγχρονα Windows

Κατέβασε και παίξε το φλιπεράκι των Windows XP στα Windows 10


Θυμάσαι το πασίγνωστο φλιπεράκι που ήταν ενσωματωμένο στα Windows XP και το παίζαμε σαν να μην υπάρχει αύριο; Φυσικά και το θυμάσαι εκτός αν ζεις σε σπηλιά. Ονομάζεται «3D Pinball Space Cadet» όπου εδώ και πολλά χρόνια λείπει από τα σύγχρονα Windows και οι νεότεροι δεν έχουν την ευκαιρία να δουν αυτό το θρυλικό παιχνίδι που γαλούχησε χιλιάδες Έλληνες δημόσιους υπάλ..... εε χμμ, ναι κατάλαβες τι θέλω να πω!

Έψαξα και βρήκα μια έκδοση από το «3D Pinball Space Cadet» που μπορεί να τρέξει το ίδιο καλά σε Windows 7 αλλά και στα Windows 8.1/10/11. Το αρχείο είναι πολύ μικρό σε χωρητικότητα, μόλις 1.3 MB, και νομίζω ότι δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, μπορείς να επιλέξεις να παίξεις σε Full Screen και να σου θυμίσω πως ο χειρισμός του παιχνιδιού γίνεται με το πλήκτρο Ζ για την αριστερή ρακέτα, το πλήκτρο / για την δεξιά ρακέτα και με το SPACE μπορείς να εκτοξεύεις το μπαλάκι στην αρχή του παιχνιδιού. Βέβαια, μπορείς όλα αυτά να τα αλλάξεις από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού. 

Έκδοση: 6.1
Μέγεθος: 1.33 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram