MailTrack - Τώρα πλέον θα ξέρεις αν το email που έστειλες, διαβάστηκε από τον παραλήπτη

Mailtrack - Μάθε αν το email που έστειλες, διαβάστηκε από τον παραλήπτη

Έστειλες email στον φίλο σου ή στην εταιρία που θέλεις να πιάσεις δουλειά και περιμένεις να σου απαντήσει; Όλα ωραία μέχρι εδώ αλλά τώρα αρχίζει το καλό. Όποιος διαθέτει Gmail (δηλαδή όλοι), θα μπορεί να γνωρίζει από εδώ και πέρα ότι το email που έστειλε, έχει διαβαστεί ή όχι!  

Ναι φίλε μου, σωστά διάβασες. Με ένα πρόσθετο (add-on) συμβατό με Google Chrome σε υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα, μπορείς να γνωρίζεις ότι το email σου διαβάστηκε από τον παραλήπτη!

Το πρόσθετο αυτό λέγεται «MailTrack» και η διαδικασία είναι πολύ απλή. Αφού το προσθέσεις στον browser σου, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα σε ενημερώσει ότι πρέπει να επιβεβαιώσεις την προσθήκη στον λογαριασμό Gmail. Θα πρέπει να δώσεις τις κατάλληλες άδειες ώστε να προστεθεί η υπηρεσία στον λογαριασμό σου. 

Αυτό ήταν! Από εδώ και πέρα, όταν θα στέλνεις email σε κάποιον, θα εμφανίζεται στα απεσταλμένα email του λογαριασμού σου ένα διπλό Τικ (δες το screenshot πιο κάτω). Αν και τα δύο Τικ γίνουν πράσινα, σημαίνει ότι το μήνυμα διαβάστηκε από τον παραλήπτη, αν παραμείνει μόνο το ένα πράσινο, σημαίνει ότι ακόμα δεν διαβάστηκε. Επίσης, σου δείχνει και την ακριβή ώρα που διαβάστηκε το email. Καλό;

Σημαντικό: Το παρόν πρόσθετο, λειτουργεί μόνο  με λογαριασμούς Gmail.

Παρατήρησε το διπλό τικ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ακόμα δεν διαβάστηκε το email από τον παραλήπτη

Έκδοση: 11.32.1
Μέγεθος: 1.01MiB
Browser: Google Chrome
Κατασκευαστής: mailtrack.io
Πηγή: mailtrack.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal