UserBenchmark - Η δωρεάν εφαρμογή που αξιολογεί τον υπολογιστή σας

UserBenchmark - Η δωρεάν εφαρμογή που αξιολογεί τον υπολογιστή σας!


Το UserBenchmark είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία αξιολογεί τα επιμέρους στοιχεία του υπολογιστή σας (GPU, CPU, RAM, OS, HDD, SSD) και τα συγκρίνει με αξιολογήσεις που υποβλήθηκαν από χιλιάδες άλλους χρήστες. Σε αντίθεση με παρόμοια εργαλεία αξιολόγησης, το UserBenchmark παράγει μια απλή αναφορά, η οποία απευθύνεται στον μέσο χρήση και όχι σε Guru των υπολογιστών, γιαυτό και και δεν σας μπλέκει με πολύπλοκες ορολογίες.



Εικ.1 - Εδώ βλέπετε τα υλικά τα οποία θα αξιολογηθούν

Η αξιολόγηση καλύπτει τις πιο σημαντικές πτυχές του συστήματός σας, συμπεριλαμβανομένων των εξωτερικών και εσωτερικών (HDD και SSD), USB drives, επεξεργαστές, μνήμες και κάρτες γραφικών. Η έκθεση αναφοράς φορτώνεται στον προεπιλεγμένο browser σας, από όπου μπορείτε να δείτε και να αντιγράψετε τις λεπτομέρειες και επίσης να βρείτε προτάσεις για βελτιώσεις του υλικού σας.

Το site της εταιρίας που κατασκεύασε την εφαρμογή, έχει σε κοινή θέα χιλιάδες συγκριτικά τεστ από διάφορους χρήστες που ανέβασαν τα τεστ τους μέσω της εφαρμογής. Είναι μια πολύ καλή λύση να αξιολογήσετε το υλικό σας, βλέποντας όλα αυτά τα λεπτομερή στοιχεία.


εικ.2 - Εδώ βλέπετε την διαδικασία αξιολόγησης

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, τρέξτε το εικονίδιο του userBenchmark και όπως βλέπετε στην πιο πάνω εικόνα (εικ.1), θα δείτε το υλικό το οποίο πρόκειται να αξιολογηθεί από τον υπολογιστή σας. Αφού πατήσετε το κουμπί Run, θα αρχίσει η διαδικασία αξιολόγησης (εικ.2). Ίσως σας πάρει μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί, γιαυτό, καλό είναι την στιγμή που εκτελείτε αυτή την εργασία να μην έχετε τίποτε άλλο ανοικτό στο PC σας.

Να επισημάνουμε ότι το πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται μόνιμα στον υπολογιστή σας, απλά κάθε φορά που θέλετε να κάνετε το τεστ, τρέχετε το εκτελέσιμο αρχείο που κατεβάσατε.

Έκδοση: 2.9.5.0
Μέγεθος: 5.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: userbenchmark.com
Πηγή: userbenchmark.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram