Microsoft Access 2003 - 61 δωρεάν βίντεο-μαθήματα στα ελληνικά


Δωρεάν μαθήματα στην Access



Η Microsoft Access είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μεγάλη διάδοσή της τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην απλότητα και ευκολία στη χρήση της, καθώς και στη δυνατότητά της να δημιουργεί εφαρμογές διαχείρισης βάσεων δεδομένων σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.


Σήμερα και χάρη στα πολύτιμα βίντεο-tutorials που μας δίνει απλόχερα ο Αντώνιος Βυζεντίνης, μπορούμε να ξεκινήσουμε από το σπίτι να μαθαίνουμε τα βασικά της Access. Συνολικά 61 μαθήματα με εικόνα και ήχο, απλά διατυπωμένα, νομίζω είναι μια πολύ καλή λύση για όσους ενδιαφέρονται. Βέβαια, η συγκεκριμένη σειρά έχει να κάνει με αρκετά παλαιότερη έκδοση (2003) αλλά δεν παύει να είναι ένα χρήσιμος οδηγός. 

Είναι η δεύτερη σειρά μαθημάτων που παρουσιάζουμε εδώ. Η πρώτη (Access 2010), από τον Κώστα Σταμπουλή μπορείτε να την μελετήσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Δείτε όλη την σειρά 61 Video-Tutorials για την Access:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέaα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram