Foto-Mosaik-Edda - Δημιουργούμε δωρεάν ψηφιδωτές εικόνες από οποιαδήποτε φωτογραφία

Δωρεάν δημιουργία ψηφιδωτών από απλές εικόνες

Το Foto-Mosaik-Edda μάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε εικόνες ώστε να μοιάζουν με ψηφιδωτά. Αυτό πετυχαίνεται χρησιμοποιώντας πολλές μικρές εικόνες, οι οποίες αναλύονται και κανονίζονται έτσι ώστε να ταιριάζουν στο αρχικό σχέδιο. Μπορούμε να καθορίσουμε το μέγεθος των πλακιδίων καθώς και τον αριθμό αυτών. 
Φυσικά, αναφερόμαστε στη δωρεάν έκδοση του προγράμματος (υπάρχει και επί πληρωμή), που δεν υπάρχουν περιορισμοί στις εικόνες που δημιουργούμε. Η τυπική έκδοση προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες που είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουμε εύκολα μια φωτογραφία μωσαϊκού.

Μέσα από το εύκολο και κατανοητό περιβάλλον της εφαρμογής, υπάρχει ένας εύχρηστος οδηγός που μας επιτρέπει να επιλέξουμε τα αρχεία πλακιδίων, καθώς και την εικόνα για να δημιουργήσουμε το μωσαϊκό/ψηφιδωτό. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα εκτός από την εγκαταστάσιμη (.exe) έκδοση, διατίθεται και ως portable, δηλαδή δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή. 

Έκδοση: 7.7.20050.1
Μέγεθος: 1.8 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Steffen Schirme
Πηγή: fmedda.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram