Microsoft Office Starter 2010 - Κατεβάστε δωρεάν τα Office στα Windows 10

Δωρεάν Microsoft Office 2010 (starter)

Ξέρατε ότι υπάρχουν τα Microsoft Office στην έκδοση Starter και είναι εντελώς δωρεάν; Η βασική διαφορά με την κανονική εμπορική έκδοση των Microsoft Office είναι ότι τα Starter έχουν μόνο το Microsoft Word και Εxcel και υπολείπονται των άλλων (Access, PowerPoint κτλ).
Ακόμα μία διαφορά είναι ότι στην έκδοση Starter θα δείτε διαφημίσεις της Microsoft, πράγμα που δε μας ενοχλεί ιδιαίτερα.

Επίσης, χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε επαγγελματικές εκδόσεις των Office, π.χ για επιχειρήσεις, δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση.

Πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν την Starter, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτά που τους προσφέρει. Σημαντικό είναι ότι αυτή την έκδοση καταφέραμε και την τρέξαμε στα Windows 10/11, πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει.  

Πρόσφατα, ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο youtube που περιγράφει τον τρόπο για να τρέξει το πρόγραμμα σε Windows 10/11. Έχει και κάποια λινκ στο description αλλά τα βάλαμε και εμείς στο download link πιο κάτω. Ακολουθήστε βήμα προς βήμα τη διαδικασία και δε θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Microsoft Word και Microsoft Excel, εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή σου! 

Σημαντικό: Έχουμε βάλει κωδικό στο συμπιεσμένο αρχείο ο οποίος είναι: dwrean.net. Οπότε, όταν θα το αποσυμπιέσεις θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα πρέπει να πληκτρολογήσεις τον κωδικό. 

Δείτε το βίντεο: 




Έκδοση: 2010
Μέγεθος: 24.96 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: Microsoft
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέaα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram