Κατέβασε δωρεάν το Google Earth Pro

Δωρεάν Google Earth Pro

Εδώ και πολύ καιρό (1-2-2015) η Google ανακοίνωσε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση της Pro έκδοσης του Google Earth. Τώρα βρισκόμαστε στη 7.3.6 έκδοση και το Google Earth Pro καλά κρατεί και το χρησιμοποιούν εκατομμύρια ευχαριστημένοι χρήστες ανά τον κόσμο.

Η απλή από την Pro έκδοση έχουν αρκετές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους όπως η μέτρηση 3D κτιρίων, η καταγραφή σε video HD της πτήσης κτλ. Δείτε σχετικό Screenshot:

Δωρεάν Google Earth Pro
Η δωρεάν από την Pro έχουν αρκετά σημαντικές διαφορές (κλικ για μεγέθυνση)

Δυο λόγια για την Pro έκδοση

Το Google Earth Pro παρέχει μια σουίτα προηγμένων λειτουργιών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους επιχειρηματίες. Το ενσωματωμένο εργαλείο Movie Maker επιτρέπει σε εταιρείες ενέργειας και κοινής ωφέλειας να παρουσιάζουν πληροφορίες τοποθεσίας σε δυνητικούς πελάτες, οι επικαλύψεις εικόνων υψηλής ανάλυσης απλοποιούν τη δημιουργία τοπογραφικών σχεδίων για τις εταιρείες μηχανολογίας και σχεδίασης, ενώ τα επίπεδα δημογραφικών δεδομένων επιτρέπουν στα κτηματομεσιτικά γραφεία να εντοπίσουν την επόμενη αγορά-στόχο.

Συμβατότητα και γλώσσα

Το Google Earth Pro είναι συμβατό με όλες τα γνωστά λειτουργικά για υπολογιστές και συγκεκριμένα μπορούν να το κατεβάσουν οι χρήστες των Windows, Linux και Mac Λειτουργικών Συστημάτων. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πλήρως εξελληνισμένο και οι μη αγγλομαθείς δε θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα. Επίσης, διατίθεται και σε εκδόσεις για Android και iOS συσκευές. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal