Εδώ και πολύ καιρό (1-2-2015) η Google ανακοίνωσε την ΔΩΡΕΑΝ διάθεση της Pro έκδοσης του Google Earth. Τώρα βρισκόμαστε στην 7.1 έκδοση και απ' ότι φαίνεται η δωρεάν διάθεση της Pro έκδοσης θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Η απλή από την Pro έκδοση* έχουν αρκετές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους όπως η μέτρηση 3D κτιρίων, η καταγραφή σε video HD της πτήσης κτλ.

Η δωρεάν από την Pro έχουν αρκετά σημαντικές διαφορές (κλικ για μεγένθυση)
Ενεργοποίηση της PRO έκδοσης:

Για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε την Pro έκδοση αρκεί να εγκαταστήσετε το Google Earth Pro   και  όταν ζητηθεί το κλειδί ενεργοποίησης, βάλτε το παρακάτω:

GEPFREE

Δυο λόγια για την Pro έκδοση:

*Το Google Earth Pro παρέχει μια σουίτα προηγμένων λειτουργιών που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τους επιχειρηματίες. Το ενσωματωμένο εργαλείο Movie Maker επιτρέπει σε εταιρείες ενέργειας και κοινής ωφέλειας να παρουσιάζουν πληροφορίες τοποθεσίας σε δυνητικούς πελάτες, οι επικαλύψεις εικόνων υψηλής ανάλυσης απλοποιούν τη δημιουργία τοπογραφικών σχεδίων για τις εταιρείες μηχανολογίας και σχεδίασης, ενώ τα επίπεδα δημογραφικών δεδομένων επιτρέπουν στα κτηματομεσιτικά γραφεία να εντοπίσουν την επόμενη αγορά-στόχο.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.