Select Quiz - Καταπληκτικό Ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις

Select Quiz -  Καταπληκτικό Ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις


Η Icehole μας κάνει την χάρη και μας προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα ελληνικότατο πρωτότυπο παιχνίδι ερωτήσεων.
Ονομάζεται «Select Quiz» και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον χαρακτήρα που θέλεις να παίξεις (ανάμεσα από τους 16 που υπάρχουν), και αμέσως αρχίζει το παιχνίδι των ερωτήσεων με αντίπαλους δύο ακόμα χαρακτήρες! 

Ο κάθε χαρακτήρας έχει διαφορετικό επάγγελμα και αναλόγως αυτού, έχει πλεονέκτημα γνώσεων σε κάποιες κατηγορίες. Το πλεονέκτημα μεταφράζεται σε τρεις (3) βοήθειες που σου δίνονται από την αρχή του παιχνιδιού, και τις εξαργυρώνεις σε ερωτήσεις που δεν γνωρίζεις. Αν λοιπόν ο παίκτης που διάλεξες να παίξεις είναι για παράδειγμα Γυμναστής, είναι λογικό να έχει περισσότερες πιθανότητες να απαντήσει σωστά σε ερώτηση αθλητικού περιεχομένου, όταν πάρεις την βοήθεια. 

Select Quiz -  Καταπληκτικό Ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις


Μέσα από 2500 πρωτότυπες ερωτήσεις και 7 διαφορετικές κατηγορίες, δεν νομίζω να βαρεθείς εύκολα! Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μόνο για Windows υπολογιστές.

Επιπλέον, εκτός του υπολογιστή, αντίπαλοι μπορεί να είναι και οι φίλοι μας, αφού στην αρχή του παιχνιδιού μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε από ποιον θα καθοδηγούνται οι αντίπαλοι παίκτες. 

Έκδοση: - 
Μέγεθος: 30.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: icehole
Πηγή: selectquiz.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal