Time Travel - Δωρεάν πρόγραμμα για υπολογισμό μεταξύ δύο ημερομηνιών

Δωρεάν πρόγραμμα για υπολογισμό μεταξύ δύο ημερομηνιών


Το Time Travel είναι μία δωρεάν εφαρμογή για Windows, η οποία μας επιτρέπει να υπολογίσουμε το χρονικό διάστημα μεταξύ δύο ημερομηνιών σε ημέρες, εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Προσφέρει επιπλέον επιλογές που μας επιτρέπουν να παραλείψουμε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας, και να συμπεριλάβουμε ή να αποκλείσουμε τις καθημερινές ή τα Σαββατοκύριακα.

Μπορούμε επίσης να υπολογίσουμε ημερομηνίες με αναδρομική ισχύ (π.χ. πόσες μέρες πέρασαν από τότε που γεννηθήκαμε, πόσες μέρες έχουμε εργαστεί κ.λπ.). Υπάρχει η δυνατότητα να υπολογίσουμε ημερομηνίες από την 1η Ιανουαρίου του 1601 έως και σήμερα!

Το Time Travel δεν απαιτεί πτυχίο πυρηνικής φυσικής για να το δουλέψεις. Αν και το περιβάλλον εργασίας είναι στην Αγγλική γλώσσα, δεν παύει να είναι πανεύκολο στη χρήση.

σ.σ: Το πρόγραμμα σταμάτησε την ανάπτυξή του εδώ και πολλά χρόνια (2007). Παρ' όλα αυτά, λειτουργεί άψογα σε περιβάλλον Windows 11 που το δοκίμασα, γιαυτό και το προτείνω ακόμα και σήμερα. 

Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 722 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: fatih Mecitoglu
Πηγή: snapfiles.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram