ClipConverter - Κατεβάστε βίντεο και μουσική από το διαδίκτυο εντελώς δωρεάν

Κατεβάστε βίντεο από το ιντερνετ

Το ClipConverter είναι μια δωρεάν Online εφαρμογή μετατροπής πολυμέσων, δηλαδή μπορείτε να κατεβάσετε και ταυτόχρονα να μετατρέψετε σε διάφορες μορφές βίντεο από το Youtube, Dailymotion, Vimeo και άλλα πολλά παρόμοια sites.

Δεν χρειάζεται κανένα κατέβασμα, απλά βάζετε τον σύνδεσμο (link) από το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε, και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα. Οι υποστηριζόμενες μορφές ήχου είναι MP3, M4U, AAC και οι μορφές βίντεο: MP4, 3GP, AVI και MOV.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι μπορείτε να μην επιλέξετε όλο το βίντεο για μεταφόρτωση αλλά συγκεκριμένο χρονικό εύρος. Το ορίζετε εσείς. Μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ χρήσιμη προσθήκη αυτό. Όπως χρήσιμο είναι και ότι διατίθενται και addons (πρόσθετα) της εφαρμογής για browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox και Safari). Θα τα βρείτε εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή είναι πλήρως εξελληνισμένη.

Στο download link, θα μεταφερθείτε απευθείας στην online εφαρμογή και καλά κατεβάσματα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα (πρόκειται για online εφαρμογή)
Κατασκευαστής: clipconverter.cc
Πηγή: clipconverter.cc
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram