FORCEdraft - Γράψε χωρίς περισπάσεις και αύξησε την παραγωγικότητά σου

FORCEdraft - Γράψε χωρίς περισπάσεις και αύξησε την παραγωγικότητά σου


Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να γράφουμε στον υπολογιστή χωρίς να παρασυρόμαστε από διάφορα που συμβαίνουν στο διαδίκτυο και τις ειδοποιήσεις που δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Αν είσαι λοιπόν ένας επίδοξος συγγραφέας ή απλά θέλεις να γράψεις επιστολή σε μια εταιρία και γενικά να γράψεις κάτι χωρίς να χάνεις την προσοχή σου από αυτό, το FORCEdraft είναι το πρόγραμμα που θέλεις!

Το βασικό προσόν του προγράμματος είναι ότι καλύπτει όλη την επιφάνεια του υπολογιστή χωρίς να βλέπεις τίποτα άλλο εκτός από αυτό που γράφεις Μπορείς να ορίσεις τον χρόνο που θα κλείσεις την εφαρμογή, να βάλεις στόχο κάποιον αριθμό λέξεων ή να το αφήσεις όπως έχει.

Ακόμη, δεν μπορείς να κάνεις Copy τίποτα από οπουδήποτε μέσα στην εφαρμογή. Είναι ένας καθαρός κειμενογράφος που σε προκαλεί να γράφεις...και να γράφεις...και να γράφεις! 

Τακτικά, γίνεται αυτόματο save ώστε να μη χάσεις τίποτα σε περίπτωση που κλείσει ο υπολογιστής. Πατώντας στο logo του προγράμματος, θα μπορείς να κλείσεις την εφαρμογή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα δε χρειάζεται εγκατάσταση, και είναι πολύ σημαντικό αυτό, αφού μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου σε ένα USB Stick!  

Έκδοση: -
Μέγεθος: 916 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows  All
Κατασκευαστής: Felix Belzile
Πηγή: forcedraft.en.uptodown.com/windows
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram