My LockBox - Δωρεάν πρόγραμμα για να κλειδώνεις φακέλους με κωδικό

Δωρεάν πρόγραμμα για να κλειδώνουμε φακέλους με κωδικό


Ένα προγραμματάκι που μας το ζήτησε μία φίλη μας από το Facebook και φυσικά η ομάδα του dwrean.net δεν γίνετε να μην εξυπηρετήσει τους χρήστες του! 

Το My LockBox είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για να κλειδώνουμε τα αρχεία μας από αδιάκριτα μάτια! Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε το πρόγραμμα στον υπολογιστή, να βάλουμε τον επιθυμητό κωδικό και να ορίσουμε τον φάκελο που θέλουμε να κλειδωθεί. Προσοχή όμως: Όταν ξεκλειδώνουμε κάποιο φάκελο για να κάνουμε τις εργασίες μας, θα πρέπει να τον ξανακλειδώσουμε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον κωδικό που μας ζητείται (στην αρχή) για να προστατέψουμε τον φάκελο που θέλουμε, προαιρετικά μπορούμε να δώσουμε ένα email στην εταιρία του προγράμματος, σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό ώστε να είναι εφικτή η ανάκτησή του.

Σημαντικό: Στη δωρεάν έκδοση, για την οποία μιλάμε, έχετε την δυνατότητα να κλειδώσετε μόνο έναν φάκελο όμως με απεριόριστο αριθμό υποφακέλων. Οπότε, φτιάχνεις έναν φάκελο και μέσα βάζεις τις τσόντες αρχεία που θέλεις να κρύψεις

Έκδοση: 4.4
Μέγεθος: 8.1 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: FsPRO Labs
Πηγή: FsPRO Labs
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram