Ψάξε στο dwrean.net:

PCsteps.gr: Το καλύτερο Ελληνικό site τεχνολογίας με αναλυτικούς οδηγούς!

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015


Σήμερα θα κάνουμε κάτι το οποίο δεν συνηθίζεται να γίνεται από άλλους "συναδέλφους". Εδώ και χρόνια, παρακολουθώ ένα site τεχνολογίας, το PCSteps.gr. Η άποψή μου γιαυτό το site είναι ότι πρόκειται για ότι καλύτερο υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο στον τομέα του, δηλαδή την τεχνολογία.

Ο Άγγελος Κυρίτσης (ιδιοκτήτης), είναι άριστος γνώστης των υπολογιστών και σαν λογοτέχνης που είναι(ακόμα μία ιδιότητά του), ξέρει να χρησιμοποιεί τις λέξεις όπως πρέπει, ώστε να γίνεται απόλυτα κατανοητός και στον πιο αδαή χρήστη υπολογιστών.

Στο site του, θα βρείτε οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή και την λειτουργία του με αναλυτικούς οδηγούς που δεν πρόκειται να σας αφήσουν με απορίες. Εκτός από Hardware θέματα, μπορείτε να δείτε άρθρα/οδηγούς που αφορούν τη χρήση διαφόρων λειτουργικών συστημάτων (Windows, Linux), εφαρμογές, προτάσεις για αγορά υπολογιστών και πολλά άλλα χρήσιμα για την καθημερινή μας ασχολία με τον υπολογιστή.


Πραγματικά, πρόκειται για ένα κόσμημα στο ελληνόφωνο διαδίκτυο και αν θέλετε να γίνετε Guru των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα πρέπει να ξεκινήσετε από το Pcsteps.

[Update 6/4/15]: Πρόσφατα, το Pcsteps, ανέβηκε ακόμα ένα επίπεδο και απευθύνεται στο αγγλόφωνο κοινό. Πλέον, υπάρχει το Pcsteps με κάταληξη .com όπου όσοι ενδιαφέρεστε και έχετε φίλους στο εξωτερικό, ενημερώστε τους για την ύπαρξή του.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


4 Σχολια...γραψε το δικο σου σχολιο :

Συγχαρητήρια για την αναφορά στο pcsteps !

Καλησπέρα Kats.....να σαι καλά φίλε.

Συγχαρητήρια και για την αναγνώριση και τα καλά λόγια αλλα ιδιαίτερα για την δημοσίευση. Έτσι συμβάλλεις και στην αναβάθμιση των ηθικών τρόπων που απουσιάζουν απο την ελληνική κοινωνία μας αλλά επίσης συμβάλλεις στην αναβάθμιση της "συναγωνιστικότητας " των αγαθών προθέσεων κομπιουτεράδων με αποτέλεσμα την παροχή η και αναβάθμιση γνώσεων υμών των ασχέτων η μισοασχέτων.
Να είσαι καλά
Απολλόδωρος

Έτσι πρέπει Απολλόδωρε (ωραίο όνομα). Στο διαδίκτυο πρέπει ότι γνωρίζουμε να το μοιράζουμε χωρίς άμεσο αντάλλαγμα!

δημοσιευση σχολιου

- Εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιό σας μόνο Επώνυμα
- Απαγορεύονται τα Greeklish! Ο σχολιασμός πρέπει να είναι μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι θέλετε να παίρνετε ειδοποιήσεις για τα σχόλια που κάνετε, μην ξεχάσετε να τικάρετε το κουμπί "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις"

 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr

Big Brother

Αυτή τη στιγμή στο site μας σουλατσάρουν ολοζώντανα τύποι που ξέρουν τι θα πει ποιότητα