Μάντεψέ το! Γεωγραφία - Μάθε Γεωγραφία παίζοντας!


Στα χνάρια που χάραξε το καταπληκτικό παιχνίδι για Android συσκευές «Μάντεψέ το! Διάσημοι» (όσοι δεν το κατεβάσατε, πρέπει να το κάνετε τώρα), βλέπουμε ότι Αθανάσιος Μήλιος (προγραμματιστής του παιχνιδιού), βάλθηκε να μας τρελάνει, δημιουργώντας ένα αδελφάκι των διάσημων το «Μάντεψέ το! Γεωγραφία».

Το παιχνίδι αυτό λοιπόν, εκτός του ότι είναι δωρεάν, σας μυεί με παιχνιδιάρικο τρόπο στο κόσμο της Γεωγραφίας (που τόσο μισούσαμε στο Γυμνάσιο), με αποτέλεσμα να την δούμε με "άλλο μάτι" και έτσι να μάθουμε Γεωγραφία παίζοντας!


Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο των Διάσημων, δηλαδή προσπαθείτε να μαντέψετε τον γεωγραφικό προορισμό μέσα από πανέμορφες εικόνες Πόλεων, Χωρών, Ηπείρων και Χαρτών, με όσο λιγότερα ανοίγματα κουτιών μπορείτε. Αρχικά οι φωτογραφίες είναι καλυμμένες με τετράγωνα κουτάκια και κάθε φορά που ανοίγετε ένα σας αφαιρούνται πόντοι.

Το «Μάντεψέ το! Γεωγραφία», διαθέτει πάνω από 60 Επίπεδα και στα αρνητικά του το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχει καιρό να αναβαθμιστεί με νέα επίπεδα.

Εναλλακτικά, κατεβάστε το παιχνίδι μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.3.6
Μέγεθος: 19 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.3 και άνω
Κατασκευαστής: Μήλιος Αθανάσιος
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: