CamScanner - Βάλε σκάνερ εγγράφων στο κινητό σου εντελώς δωρεάν

Φορητό σκάνερ εγγράφων στο κινητό σου τηλέφωνο

Τι θα έλεγες να μπορούσες να μετατρέψεις το smartphone σου σε ένα φορητό σκάνερ με εντυπωσιακά αποτελέσματα; Και ποιος δε θα το ήθελε, θα μου πεις.  Αυτή τη δουλειά κάνει το CamScanner, μια δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS συσκευές που σου επιτρέπει να σκανάρεις οποιοδήποτε έγγραφο με το κινητό σου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:


Αρχικά φωτογραφίζεις το έγγραφο και η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία του. Τα κενά μέρη του εγγράφου γίνονται πιο λευκά και τα γράμματα εντονότερα για να φαίνονται καθαρά και χωρίς προβλήματα. Δηλαδή, η εφαρμογή σου παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία μετά το σκανάρισμα ώστε να αποτυπώσεις με ακρίβεια το αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού σου. Το καλύτερο είναι ότι αναγνωρίζει αυτόματα το κείμενο (OCR) και βελτιώνει την παραγωγικότητά μας για να εξοικονομήσουμε χρόνο.

Οι δυνατότητες της εφαρμογή δεν σταματάνε εδώ. Το σκαναρισμένο πλέον έγγραφο μπορείς να το μετατρέψεις σε μορφή PDF ή ακόμα και να σκανάρεις πολλά έγγραφα μαζί και να τα αποθηκεύσεις σε ένα ενιαίο PDF. Εκτός από PDF, αποθηκεύεται και σε JPG μορφή, τουλάχιστον στη δωρεάν του έκδοση. 
Δες ένα βίντεο:



Έκδοση: 6.42
Μέγεθος: 117 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής:  INTSIG Information Co.,Ltd
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal