[How to]: Ακύρωσε email που ήδη έστειλες

Ακύρωση email που έστειλες
Εδώ και καιρό υπάρχει μια μικρή ρύθμιση στην υπηρεσία του Gmail που επιτρέπει στον χρήστη να ανακαλέσει ένα email που έστειλε! Αρκεί, αυτό να γίνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα το ανώτερο από την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα. Πόσες φορές δεν έχουμε μετανιώσει για το μήνυμα που μόλις στείλαμε. Ε, τώρα μπορείς να το πάρεις πίσω! 

Πως ενεργοποιούμε την αναίρεση αποστολής:

Αφού βρίσκεστε στο κυρίως μενού των εισερχομένων σας στο Gmail, δεξιά επάνω θα δείτε ένα γρανάζι. Επιλέξτε το και κάντε κλικ στις ρυθμίσεις.

Εκεί, και κάνοντας scroll down, θα δείτε την επιλογή «Αναίρεση αποστολής» (εικόνα 1) όπου θα πρέπει να τικάρετε το κουτάκι και να επιλέξετε το χρόνο ακύρωσης αποστολής (διατίθενται 5, 10, 20 και 30 δευτερόλεπτα). Στη συνέχεια αποθηκεύστε.

εικόνα 1: με την αναίρεση αποστολής μπορείτε να ακυρώσετε το email που ήδη στείλατε


Τώρα κάντε μια δοκιμή, στείλτε μήνυμα στον εαυτό σας. Όταν θα το στείλετε θα δείτε ότι υπάρχει η δυνατότητα αναίρεσης αποστολής (εικόνα 2). Αφού επιλέξετε την αναίρεση μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, το μήνυμα δεν θα σταλεί ποτέ και θα σας δοθεί η ευκαιρία να το ξανά-στείλετε διορθωμένο ή να μην το στείλετε καθόλου!

εικόνα 2: βλέπουμε πως μας δίνεται η δυνατότητα να αναιρέσουμε το μήνυμα.


Πιστεύω, αυτή η επιλογή, μπορεί να σώσει ζευγάρια και από διαζύγια! :) :)


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram