Fotojet - Δωρεάν λογισμικό για εύκολη δημιουργία Καρτών, Πόστερ και Κολάζ

Fotojet - Δωρεάν πρόγραμμα για να φτιάχνουμε κολάζ, κάρτες και πόστερ



Το FotoJet είναι μια δωρεάν online εφαρμογή, η οποία μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πανέμορφα κολάζ φωτογραφιών, εκπληκτικές κάρτες, αλλά και ειδική επιλογή για να φτιάχνουμε φωτογραφίες (covers) ιδανικές για το Facebook. Δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε τίποτα στον υπολογιστή, είπαμε είναι online εφαρμογή.

Γενικά, η εφαρμογή διαθέτει τρεις κατηγορίες:

Graphic Design: Ο καθένας μπορεί να γίνει επαγγελματίας Designer με αυτό το εργαλείο. Δημιουργήστε σχέδια, αφίσες, φυλλάδια, κάρτες, προσκλήσεις και διάφορα γραφικά.

Collage Maker: Ένα όμορφο φωτογραφικό κολάζ από τις φωτογραφίες μας με πάνω από 800 έτοιμα templates.

Photo editor: Online επεξεργασία φωτογραφιών με εύκολο τρόπο αφού μπορείτε να επιλέξετε έτοιμα εφέ αλλά και να κόψετε, αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε, να βάλετε κείμενο, διάφορα cliparts, frames κ.α δημιουργώντας απίστευτα αποτελέσματα. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στη δωρεάν έκδοση δεν είναι όλα τα templates και εφέ διαθέσιμα. Αυτά που είναι όμως αρκούν ώστε να φτιάξετε εκπληκτικά σχέδια. Είναι πανεύκολο στο χειρισμό του. Με λίγα μόλις βήματα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα μπορεί να αποθηκευτεί σε JPG ή PNG αρχεία εικόνας.

Πήγαινε στην Online εφαρμογή ► FotoJet

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram