Go Keyboard - Ένα εύχρηστο πληκτρολόγιο για Android συσκευές



Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή, που στην ουσία αντικαθιστά το υπάρχον πληκτρολόγιο της android συσκευή σας. Είναι βολικό, χρήσιμο και υπάρχει ή δυνατότητα αλλαγής εμφάνισης. Έχει αρκετές επιλογές και ρυθμίσεις ώστε να το φέρετε στα μέτρα σας. 

Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα Keyboard με το οποίο μπορείτε να "παίξετε" αρκετά με τις επιλογές για δημιουργία GIF εικόνων, τα πολλά δωρεάν Themes (θέματα) που διαθέτει, τα χιλιάδες emoji και emoticons. Φυσικά δεν λείπει και η ευχρηστία του εν λόγω πληκτρολογίου με την διάσημη και γνωστή λειτουργία Sliding, με την οποία γλιστράτε το δάχτυλο στα γράμματα και αυτό "έξυπνα" καταλαβαίνει αυτό που θέλεις να γράψεις. Επίσης, καταλαβαίνει τα ορθογραφικά λάθη και σου προτείνει τις σωστές λέξεις. 

Το Go Keyboard, έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, αν αναλογιστούμε τις περίπου 200.000 που έλαβε στο Google Play Store με μέσο όρο 4.4 αστέρια. 

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: -
Μέγεθος: Δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: Go Keyboard Dev Team
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus