WinDirStat - Δωρεάν πρόγραμμα για να τα βλέπεις όλα νοικοκυρεμένα

WinDirStat - Δωρεάν πρόγραμμα απεικόνισης των αρχείων σας σε δενδροειδή μορφή


Με το δωρεάν πρόγραμμα WinDirStat θα μπορείτε να δείτε σε δενδρική μορφή και κατηγοριοποιημένα όλα τα αρχεία του υπολογιστή σας. Είναι επίσης ένα εργαλείο καθαρισμού, καθώς σας επιτρέπει να διαγράψετε τα αρχεία που καταλαμβάνουν πολύ χώρο. 
Κατά το άνοιγμα του προγράμματος, θα ξεκινήσει η σάρωση των σκληρών δίσκων σας (εμένα πήρε γύρω στο ενάμιση λεπτό για δίσκο των 300 GB).





Αφού τελειώσει η σάρωση θα εμφανίσει σε χρωματιστά παραλληλόγραμμα σχήματα τα διάφορα αρχεία του υπολογιστή σας. Το κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει και έναν τύπο αρχείου. Στην δεξιά πλευρά του προγράμματος εμφανίζονται οι ονομασίες των αρχείων με το χρώμα τους, ώστε να καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται.

Το πρόγραμμα βοηθάει πολύ στο να βλέπουμε με οργανωμένο τρόπο από τι είδους αρχεία αποτελείται ο σκληρός μας δίσκος.

Όπως βλέπετε και στην αρχική εικόνα, στο δικό μου λάπτοπ, καλύπτει το 26% περίπου από τραγούδια Mp3, ενώ τα συμπιεσμένα αρχεία (zip, .rar) καλύπτουν το 24.4%.






Στο download link που σας δίνουμε θα μεταφερθείτε στην σελίδα του fosshub όπου θα πρέπει να κλικάρετε στο κουμπί με τα μπλε γράμματα που γράφει "Download WinDirStat Windows Installer" για να αρχίσει το κατέβασμα του αρχείου.

Έκδοση: 1.1.2
Μέγεθος: 630 KB
Λειτουργικό σύστημα: Wijndows All
Κατασκευαστής: windirstat.info
Πηγή: windirstat.info
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus